0172 49 51 68 toby.verkerk@subesta.nl

FAQ: Veel gestelde vragen

Heeft u vragen over Subesta, levering, gebruik of anders? Kijk hiernaast of uw vraag erbij zit. Is dat niet zo, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

F.A.Q

Hier treft u de meeste gestelde vragen over Subesta aan.

Milieu

Hoe veilig is Subesta voor het milieu?

Subesta bevat geen chemicali├źn en is dus veilig voor het milieu. Door natuurlijke bestanddelen wordt Subesta in het milieu op een natuurlijke en verantwoorde wijze afgebroken.

Toepassingen

Waar kan ik het allemaal voor gebruiken?
In principe is Subesta in te zetten voor alles wat schoon moet. Let op: Subesta is krachtig en kan dus ook ongewenst iets verwijderen (denk aan verf op waterbasis: voornamelijk binnen). Het is dus belangrijk het altijd even op een onopvallende plek te testen.

Kan ik Subesta met andere producten mengen? 
Subesta mag altijd gemengd / verdund worden met water; daarentegen is de werking van Subesta dan niet meer gegarandeerd. Subesta mag absoluut NIET gemengd worden met ZUREN.

Meer weten over de mogelijkheden en toepassingen? Klik hier!

Zakelijk-particulier

Kan ik Subesta in de winkel kopen?
Wij van Subesta zijn een groothandel en verkopen alleen aan bedrijven. Indien u wilt weten waar u, als particulier, Subesta kunt kopen, kunt u contact opnemen met ons en wij zullen u informeren over de mogelijkheden.

Levering

Levert u aan huis?
Wij kunnen aan huis leveren, tegen meerprijs. Goedkoper is het om onze vaten en andere producten af te halen bij ons depot in Alphen aan den Rijn. Neem van te voren altijd wel eerst contact met ons op telefonisch of via de mail.