0172 49 51 68 toby.verkerk@subesta.nl

Prijzen

Prijzen van SUBESTA, biologisch afbreekbare, alkalische allesreiniger

Overweegt u om SUBESTA aan te schaffen? Of bent u al gebruiker van SUBESTA en wilt u onze allesreiniger bijbestellen? Hieronder vindt u de prijzen. Het kan voordeliger voor u zijn als u meerdere vaten afneemt in 1 aankoop. Heeft u al eens gekeken bij toepassingen op onze website? Wellicht kunt u SUBESTA voor veel meer schoonmaakdoeleinden gebruiken dan u nu al doet, of dan wat u van plan bent. U kunt op afspraak uw bestelling bij ons in Alphen aan den Rijn op komen halen, maar tegen vergoeding kunnen wij uw besteling van SUBESTA ook bij u afleveren.

Heeft u een (web)winkel, of bent u van plan om SUBESTA te gaan verkopen aan de particuliere klant? Neemt dan contact met ons op om te praten over de mogelijkheden.

Subesta25 (25 liter vat)
Subesta25
Subesta 1 liter fles incl. sproeikop en inhoud
Subesta 1 liter fles incl. sproeikop (zonder inhoud)
Dopkraan (voor makkelijk doseren naar een handsprayer)

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

€ 80,00 (per stuk)
€ 70,00 (bij afname van 10 stuks of meer in 1 aankoop)
€   8,00 (per stuk)
€   3,00 (per stuk)
€ 12,00 (per stuk) (voor makkelijk doseren naar een handsprayer)

SUBESTA is gebruiksklaar voor borstelinstallaties, schuimapparaten, stoomcleaners, schrobmachines enzovoorts. Bij veel toepassingen kan SUBESTA met een pompspuit op het te reiniger oppervlak aangebracht worden. U kunt hiervoor onze literflessen met sproeikop gebruiken, maar u kunt dit ook doen met een pompvloeistofspuit (bijvoorbeeld van Colad). U kunt met een dopkraan SUBESTA makkelijk overgieten in een fles of pomp die voor u het handigst werkt.

Bent u enthousiast geworden over deze allesreiniger, maar twijfelt u of SUBESTA wel geschikt is voor uw schoonmaakklus? Vraag dan naar de mogelijkheden van een demonstratie bij u op de zaak.